E-magazine Woongenot 2020
Jong stel plant verbouwing

Klussen of verbouwen? Maak eerst een planning!

Een geslaagde verbouwing begint met een goede planning en kent een logische volgorde. Dit Woongenot magazine zet wat tips voor u op een rij.

Traplift met blauwe stoel

Ook later in uw huis blijven wonen? Regeren is vooruitzien

Wilt u ook als u oud en grijs bent graag in uw eigen huis blijven wonen? Denk dan bijtijds na over de mogelijkheden die u heeft.

duurzame energie

Huis verduurzamen? De overheid betaalt mee!

Energie wordt steeds duurder. Daarom is het slim om uw huis te verduurzamen. Het goede nieuws is dat de overheid soms meebetaalt!

Besparen op energiekosten

Energierekening omlaag, hoe doe je dat?

Een gemiddeld Nederlands huishouden is ruim € 2.000 per jaar kwijt aan energie. Maar bijna iedereen kan besparen! Lees hier hoe u dat doet.

Code wordt ingedrukt op alarminstallatie

Alarmsysteem: voordelen, maar ook nadelen

Het aantal inbraken neemt af. Dat komt mede doordat er steeds meer mensen een alarminstallatie hebben. Die heeft voordelen, maar soms ook nadelen.

Klussen in huis

Schade tijdens klussen en verbouwen: bent u wel verzekerd?

Een huis verbouwen is iets anders dan erin wonen. Daarom gelden er vaak andere verzekeringsregels als u aan het klussen slaat.

Meubels in woonkamer onder water

Premie woonverzekeringen blijft stijgen. Betaalt u niet te veel?

Het schadebedrag door noodweer blijft toenemen. Daardoor gaan verzekeringspremies omhoog. Toch bestaat de kans dat u kunt besparen op uw premie.

woonkamer ingericht volgens de laatste woontrends 2020

De belangrijkste woontrends van 2020-2021

Veel hout en andere ‘warme’ natuurlijke materialen vormen de basis van de woontrend van dit jaar. Gecombineerd met afwijkende details, zoals metaal, creëert u een bijzondere sfeer in huis zonder dat het te druk of saai wordt. Basiskleuren voor wanden zijn -naast lichte tinten – grijs en groen. Ook die passen prima in het natuurlijke beeld.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.