Verzekeringen

Een verzekering afsluiten is heel gemakkelijk. Verzekeren op de juiste manier is echter een vak apart. Het vereist maatwerk. Als volledig onafhankelijk intermediair kiezen wij voor een zeer persoonlijke aanpak. Schade- en levensverzekeringen; privé of zakelijk: het belang en het eigen wensenpakket van de klant staan bij ons altijd voorop.

All-risk

Wij gaan zoveel mogelijk uit van de all-risk benadering: alles is verzekerd, behalve specifiek benoemde uitsluitingen. Dat maakt onze aanpak helder en mede daardoor anders.
Wij brengen voor al onze cliënten alle klantgerelateerde omstandigheden in kaart. Inclusief alle risico's. Vervolgens stellen wij een verantwoord verzekeringspakket samen tegen gunstige premies en goede voorwaarden.


Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed welke verzekeringen het beste kunnen worden ondergebracht bij welke maatschappijen. Wij sorteren onder meer op basis van kwaliteit, premie en snelle uitbetaling. Wij weten welke maatschappijen goed bij welke van onze klanten passen.


Alert bij veranderingen

Ook na het afsluiten van uw verzekeringspakket blijven wij alert. Zijn er belangrijke veranderingen in wet- en regelgeving, dan waarschuwen wij u op tijd. In overleg wordt uw verzekeringspakket tijdig aangepast. Zo blijft u verzekerd van de meest optimale dekking tegen de gunstigste premie.

Bij calamiteiten bent u uiteraard ook verzekerd van onze optimale aandacht, snelle afhandeling en uitkering. Daar kunt u op rekenen.

U kunt o.a. voor onderstaande verzekeringen bij VBenP terecht:

  • Wonen: Inboedel, Opstal, Kostbaarheden

  • Vervoer: Auto, motor, camper, boot, (brom)fiets, motor

  • Personen: Aansprakelijkheid, Ziektekosten, Overlijden

  • Vakantie: Reis- en ongevallen, Annuleringsverzekering
  • Tip: voor info kunt u kijken op: http://www.allesoververzekeren.nl