Sparen en beleggen

Soms is sparen beter dan beleggen. Sparen kan echter op veel manieren. Zoals bijvoorbeeld traditioneel of verzekerd sparen. Bij verzekerd sparen, kan de fiscus met u meesparen, zodat het extra belastingvoordeel oplevert.


Risicospreiding

Spreiding van risico's leidt in de regel tot de beste resultaten. Het maken van een goede mix is daarom heel belangrijk. Het creëren van een goed spaar- en beleggingsplan maakt deel uit van uw totale financiële overzicht. Het kan van groot belang zijn om een buffer in te bouwen voor onvoorziene gebeurtenissen, zoals arbeidsongeschiktheid of overlijden.


Onafhankelijkheid adviseur

Onafhankelijkheid is de beste invalshoek voor het vinden van een goed spaar- en beleggingsplan. Wij zijn een onafhankelijk adviseur en geven een niet bank- of beursgebonden advies. Alleen uw belangen staan bij ons centraal. Dat zien wij als een uitdaging.

Onze financiële adviseurs zijn zeer breed geïnformeerd op het gebied van aandelen, mixfondsen, deposito's, beleggingsfondsen en noem maar op. Op basis van uw eigen risicoprofiel, dat wij in overleg met u grondig analyseren, kunt u voor uzelf de juiste keuzes maken.