Pensioenen

Een goed geregeld pensioen. Veel mensen maken zich er op jongere leeftijd nog niet druk over. Dat is niet zo verstandig. Maar weet u eigenlijk wel hoe uw pensioen in elkaar steekt? Zo niet, dan is het heel belangrijk daar eens heel goed naar te kijken. Wij zijn ervoor om u daarbij gericht te helpen.


AOW meestal niet voldoende

Inwoners van Nederland hebben in de regel vanaf 65 jaar standaard wettelijk recht op een pensioen: de AOW. Voor velen is dat niet voldoende om leuk van te leven. Iedereen hoopt na het afsluiten van een actieve loopbaan financieel niet te hoeven inleveren. Uitgangspunt daarbij is dat men ongeveer zeventig procent behoudt van het inkomen dat men gewend is geweest. De werkgevers-pensioenen en de AOW blijken in de meeste gevallen niet voldoende om dit te behalen. Daarnaast zijn er veel valkuilen waar het gaat om pensioenen voor nabestaanden.


Aanvullende maatregelen

Daarom is het heel belangrijk zo vroeg mogelijk aanvullende maatregelen te treffen voor een in financieel opzicht onbezorgde oudedagsvoorziening. Wij gaan uit van uw persoonlijke situatie en uw specifieke wensen. Op basis daarvan maken wij een gepast pensioenvoorstel, waaraan de fiscus het maximale bijdraagt en waaruit u het hoogste rendement behaalt.


Ook voor ondernemers

Dat geldt voor werknemers, maar uiteraard ook voor ondernemers. Afhankelijk van uw eigen wensenpakket bieden wij u pensioenverzekeringen aan op individuele of collectieve basis. Voor uw medewerkers hebben wij volledige voorlichtingstrajecten, die zich in de praktijk hebben bewezen.

U kunt o.a. voor onderstaande "pensioenen" bij VBenP terecht:

  • Nabestaanden pensioen
  • Vervroegd pensions
  • etc.