Hypotheken

Onafhankelijkheid. Dat is de beste invalshoek voor het vinden van de hypotheek die bij u past. Wij zijn geen geldverstrekker, zoals een bank. Wij zijn een onafhankelijk adviseur. Alleen uw belangen staan bij ons centraal.


Veel aspecten aan een hypotheek

Bij het zoeken naar de hypotheek, die het best bij u past, spelen veel meer zaken een rol dan enkel de hoogte van de rente. De wijze van aflossen en het indekken tegen onvoorziene omstandigheden zijn slechts twee van de vele voorbeelden. Bovendien zijn er tal van soorten, zoals levenshypotheek, beleggingshypotheek, spaarhypotheek, aflossingshypotheek en combinaties. Een hypotheekplan is dan ook altijd een persoonlijk plan.


Wij kijken naar het complete plaatje

Voordat wij op zoek gaan naar de juiste hypotheek, brengen wij eerst uw complete financiële situatie in beeld. Wat zijn uw toekomstplannen, hoe is uw burgerlijke staat, wat zijn uw reeds lopende aflossingsverzekeringen, welke pensioensvoorzieningen hebt u, hoe zien uw bestaande voorzieningen er uit op het gebied van overlijdensrisico en arbeidsongeschiktheid? Deze en veel meer aspecten zijn van groot belang om de juiste hypotheek af te sluiten. Wij kijken naar het complete plaatje en zoeken dan in overleg met u naar de beste hypotheek en de daarbij passende geldverstrekker.


Erkend Hypotheekadviseur

Bij ons werken specialisten die officieel de titel Erkend Hypotheekadviseur mogen voeren van de landelijke beroepsstichting SEH. Zij voldoen aan alle hoge vastgestelde eisen met betrekking tot kennis, ervaring en integriteit.


Meer informatie: Basisvormen
Wat doet een hypotheekadviseur
Begrippenlijst
Werkgeversverklaring