FinanciŽle planning

Financiële planning is zeer veel omvattend. Het is een plan van aanpak dat rekening houdt met de huidige en toekomstige fases in het leven. Het opstellen van een goed financieel plan vereist een zeer goede analyse van uw persoonlijke omstandigheden.

Een persoonlijk financieel plan omvat onder meer een breed scala aan spaar- en financieringsmogelijkheden. Uw pensioenopbouw, hypotheek en verzekeringen worden optimaal gecombineerd. Wij maken graag voor u een plan op maat voor een goed verzekerd leven en voldoende middelen om uw wensen voor nu en in de toekomst waar te maken.


Veelzijdige aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Bij financiële planning spelen onder meer tal van zaken op het gebied van bijzondere wetgeving een rol. Het gaat om fiscale wetgeving, sociale voorzieningen, juridische wetgeving waaronder erfrecht en noem maar op. Daarom werken wij bij het opstellen van een gedegen financieel plan in veel gevallen samen met zeer gespecialiseerde partners.


Maatgericht en flexibel

Wij werken vanuit de gedachte van ons logo: de kolibrie. Onze financiële planners werken in uw opdracht niet alleen zeer maatgericht, maar vooral ook zeer wendbaar. Enerzijds vanuit een helikopterview. Anderzijds gaan ze de diepte in. Of het nu gaat om de opdracht van een particulier of een ondernemer; het streven naar een optimaal resultaat (het onderste uit de kan) staat altijd centraal.